lördag 20 november 2010

Adventskalender


Det börjar bli hög tid att tänka på årets adventskalender, om man nu ska ha en sådan. Här har det blivit en tradition så det går liksom inte att sluta nu. Dock blir det inga stora saker men barnen blir lika glada ändå.
För er som ska göra en egen kalender så finns det, som vanligt, så oändligt mycket bra idéer på nätet. Bilden med galgen är min egen favorit, så enkel och rolig idé!

Hur gör ni med adventskalendrar?6 kommentarer:

 1. Godkväll!

  Jag har börjat med paketen ikväll faktiskt...

  Vi gjorde en deal barnen och jag så det blir paket varannan dag och det känns som en lättnad!  Finfina bilder!!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 2. Ja galgen är galet fin! Själv gjorde jag en egen "familje" kalender i fjol, med 4 klämmor, och ftra strumpor. I strumporna ligger Lurans saker i klämman lotter till mannen och mig :-)
  Så den ska jag sätta upp och fixa i dag så den är klar till nästa helg, för här öppnar vi den på adventsmorgnarna, dvs 4 ggr. I övrigt är det chokladkalender som gäller! KRAM

  SvaraRadera
 3. Galgen var fin tycker jag. Får se hur vi gör.

  SvaraRadera
 4. Galgen var verkligen en kreativ och fin idé. :) Själv har jag en av en mer traditionella som man hänger på väggen och fäster paketen i ringar.

  Det är precis som d säger, har man väl börjat är det en tradition som är svår att bryta. Åtminstone utan allt för stora protester. ;) Här är de små presenterna inköpta och ska slås in den kommande veckan. :)

  Ha en fin söndag Jenny!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Oj, vad kul idé med galgen! Det kanske jag kan styra upp för Edgars och Tims del. Känns som mycket resultat med lite ansträngning. ;)

  Vi ses i veckan,
  Maria

  SvaraRadera
 6. I like them a lot - lovely time of the year. We made for cans this year.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails