söndag 7 november 2010

Vecka 44 SÖNDAGSBILDEN

Bild: egen

Jag for på loppis en dag. Glad och förväntansfull. Ska det bli den där lyckade loppisdagen då jag "ramlar" över alla fynd? Eller går jag därifrån besviken och tomhänt? 
Det blev en lyckad dag! Jag hittade en bordlampa som var så underbar. Skärmen lämnade jag kvar för den var inte i min smak. 

Nu, två år efter, fick vi en plats över här hemma - där ska ju bordlampan stå! Den letades fram ur gömmorna, guldfärgen spraymålades till matt svart och det känns helt rätt!!! Men så var det det här med lampskärmen ... jag ångrar mig så att jag inte tog med mig den där lampskärmen hem. För nog hade den kunnat få sig en makeover den också. Nu får det istället bli nya loppisäventyr, redan imorgon närmare bestämt. Med bestämda kliv går jag återigen till samma loppis... glad och förväntansfull.

2 kommentarer:

 1. Oj vilken vacker fot det var på ditt loppisfynd.... Min är inte lika slående vacker i formen, men då törs jag exprimentera lite mer kanske *fniss* Ska försöka hinna köpa färg i dag, men först ska jag rota fram adventsstakarna :-D KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Hoppas att du haft en bra helg!
  Vilken fin bild, kul när man kan göra en liten "hemmamakeover" och det blir lyckat!

  Hoppas att du får tag på någon passande skärm!
  MåndagsKramar till dig! Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails