söndag 28 november 2010

Vecka 47 SÖNDAGSBILDEN


Första advent, krispigt väder och det är en söndag full med julkänslor! En del juldekoration har åkt upp, första omgången med pepparkakor är bakade och barnens julklappar är färdiga. Så, nu kan vi väl säga att nedräkningen till julafton börjat på riktigt och att vi nu har många härliga dagar framför oss ända till årets slut. 
Men trots allt detta glömde jag bort adventsljuset i morse. Hur kunde detta ske när jag laddat så inför den här helgen? Nåja, vi har adventsfika framför oss och då ska det definitivt inte glömmas.

Hoppas ni alla har en fin söndag och första advent! Titta gärna in på Inspirations Fabriken för att se fler söndagsbilder.  

11 kommentarer:

 1. hej vännen! vilken vacker bild!! hoppas ni får en fin första advent nu! här har det toksnöat inatt så det går knappt att ta sig ut, suck!! må bäst! stora kramen s.

  SvaraRadera
 2. Hejsan.

  Skrattade gott när jag läste att du glömt bort att tända första ljuset.
  Så kan det vara, man har sååå mycket att pyssla med och tror att nu, nu är allt klart och så har man missat det viktigaste.

  Ha en fin dag,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 3. Rackarns att du glömde tända ljuset. Tur att dagen inte är slut än. Du verkar annars ha gjort det mesta av julförberedelserna.

  Ha en trevlig advent!
  Agneta

  SvaraRadera
 4. It's so a gorgeous image!
  Here in Bologna - Italy started snow right now...
  Have a good day!
  Silvia

  SvaraRadera
 5. Burrr fryser in i märgen, minus 20 är inte någon bra temp för att knata på julskultning... och din fina frostiga bild gör det inte bättre *ler* Så här får det nog bli lite glögg så livsandarna återvänder. Ha en fortsatt fin advent <3 Kram

  SvaraRadera
 6. Urfin bild! Iskristaller är verkligen vackra.

  Här har vi också adventsmyst med pepparkaksbak och allt. Den här tiden är verkligen den mysigaste på hela vintern. Gillar verkligen den här uppladdningen inför jul. Betydligt värre sen när julen är slut...

  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Härligt att julkänslan infann sig igen och att du delar med dig av denna underbara bild!!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Åh, vilken fantastisk bild! Så vackert. :)

  SvaraRadera
 9. Ljuvlig bild, känner vinterkrispigheten hela vägen hit =)
  Kram på dig

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails