fredag 26 november 2010

Vinterbröllop

Eget kollage av bilder från Style me Pretty, The Knot, Titanringar samt Easy Wedding.

Om jag skulle ha ett vinterbröllop skulle det vara något i stil med detta. Älskar denna frostblåa färg som andas kall och krispig vinter.
Jag skulle kunna tänka mig ett bröllop mitt i den kalla vintern med häst och släde till kyrkan. Med vigsel sent på kvällen och tomtebloss utanför kyrkan... Men jag behöver inte spinna vidare på den idén mer för nu är det juni som är bokad - i soliga och varma Spanien. Så långt bort från vinterbröllopet som man bara kan tänka sig med andra ord. 

3 kommentarer:

 1. Åh, nu fick jag en varm känsla inombords. Vi gifte oss förra vintern, i Februari, och med massor av snö! Underbart! Precis när vi kom ut från kyrkan började det snöa så vackert - du vet stora vita flingor som sakta gled ned från himlen.

  Vi hade ett bröllop med just detta tema. Vita blommor, frost, ljusblått och lite silver. Dukningen var magisk, så vacker. Vi hade flera olika vita blommor i små vasar, lite trevligare än bara stora blomster arrangemang.

  Kul att ni ska gifta er på sommaren, det skulle jag annars gärna gjort men så kom där en liten Alexander som ville titta ut på sommaren! :)

  Ha en fin helg!
  /Lotta

  SvaraRadera
 2. Hi hi snacka kontrast mot ert bröllop! Men oj så kääär jag blev i sjalen på bilden. En sådan har jag haft i mina drömmar lääänge men aldrig funnit någonstans... Kram och en fin lördag önskar jag dig vännen <3

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart o smakfullt bröllopscollage.....
  Önskar dig o familjen en stämningsfull o fin adventshelg!

  Kram Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails