fredag 18 februari 2011

Personligt och lite plottrigt


Ljuvligt är inget ord som jag använder alltför ofta men nu är det faktiskt LJUVLIGT!!! Har flyttat min arbetsplats till barnens rum och har öppnat fönstret. Solen värmer så härligt och kinderna börjar bli sådär grisrosa som de lätt blir på en vinterblek hud. Känslan försämras inte heller av att det är fredag eftermiddag och att hela helgen ligger framför en. Underbar känsla inte sant?


Kikade runt på Styles Files och fastnade för hemmet på bilderna. Köket är min favorit och jag blir sugen på att plocka fram lite mer saker i vårt kök. Fram med köksredskap, porslin och växter. Funderar även på om det börjar bli dags att byta kökslampor. Och när vi ändå är igång är det lika bra att ge arbetsskivorna en omgång... Ja ni vet, börjar man med en sak så kommer allt det andra också. Det finns liksom inget slut på projekt och renovering och tur är väl det!

Nu blir det sista arbetstimmen innan familjen kommer hem. Ha en fin fredag!
7 kommentarer:

 1. s.n.y.g.g.t.

  härlig fredagsinspiration

  skön helg.

  SvaraRadera
 2. Köksbilden är helt fantastisk och inspirerande! Klart man ska fram med fler skaer, dte är ju det köket är till för väl... att lag amat och umgås och då trivs man ju bättre med lite mys och ombonat. Plus att det blir roligare att laga mat om man har massa kryddor och fina redskap att jobba med:)

  Ha en superskön helg, kram Therese

  SvaraRadera
 3. vilken underbar inspiration du bjuder på!! och lamporna från lisbeth dahl är tooo die for, blev så sugen på 2 stycken vita men måste kolla så min plånbok oxå är det....;-)

  ha en finfin fredag vännen!!

  kramis s

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det låter Jenny! :) Och viket underbart sätt att tillbringa en fredag på. :) Ni verkar helt klart ha ett mycket trevligare fredagsväder än vad vi har här nere i söder där det blåser, ärkallt och mulet idag. Njut av solstrålarna för mig också. :)

  Inspirerande bilder du bjuder på idag. Precis som du är köket min favorit och visst är det roligt att få drömma och planera lite. Här hemam drömmer vi om att slå ner väggar och plocka fram takbjälkar. Stora planer som tyvärr får vänta ett tag. Men lite ny färg på väggarna skulle inte vara så svårt att fixa. Det är dags. :)

  Ha en strålande fin helg vännen och ta hand om er!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart hem:) Hoppas att allt är bra och att ni är friska:) Ludde hade magsjka i början av veckan mn vi andra har klarat oss puhhhhh.
  Stora kramen från mig

  SvaraRadera
 6. Ja jag gillar också detta kök! Du får visa ditt tyg till sängavel sedan, vore skoj att se :-) Och dominoeffekten känner ajg sååå väl igen, börjar med nått litet, vips så står man där och totalrenoverar ;-p KRAM

  SvaraRadera
 7. Snyggt.
  Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails