onsdag 9 februari 2011

Vårteckensutmaning

Bild från förra årets vårteckensutmaning.

Idag har jag anmält mig till Humlebackens vårteckensutmaning som börjar den 28 februari. Nu när längtan är stor och vårkänslorna är på topp hakar jag på allt som har med våren att göra. För mig är det nog den underbaraste tiden även om de andra årstiderna också har sin charm.
Det kommer dock bli en riktig utmaning för min del då vår trädgård till stor del är en enda lerhög. Jag kommer bli överlycklig om någon vårlök lyckas leta sig upp i all lera men det är väl kanske inte något som jag ska räkna med. Tur att det finns så mycket fler vårtecken än vårlökar.


Promenaden till och från dagis i morse var helt magisk. Frost och solsken är synnerligen en vacker kombination och den kalla luften påminde lite om en tidig sommarmorgon. En liten trädgårdsrunda i leran var jag tvungen att ta innan arbetsdagen började på riktigt.
Hur har ni det hos er, har ni några vårtecken?

6 kommentarer:

 1. Å vilken härlig bild! Älskar förgätmigej :)
  Jag ska också anmäla mig tänkte jag. Inte så mycket till vårtecken än, men jag vaknade av fågelkvitter i morse :)

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 2. Underbar bild Jenny! :) Här har vi en hel hög med vårtecken, men så bor jag ju också i de södra delarna av vårt land där våren redan har gjort sitt intåg. All snö är borta, plusgrader och vår i luften, vårlökarna sticker upp , Koltrasten sjunger och flyttfåglarna återvänder. Så nog är våren här alltid. Härligt! Den är efterlängtad. :)

  Ta hand om dig fina du och ha en fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Här har också kännts lite vår i luften idag. Såg tom några knoppar som stack upp i rabatten i trädgården och det är ju alltid trevligt. På gräsmattan där snön smält bort hittade Viggo både älg och rådjurs bajs, fniss.
  Ha en skön kväll!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vacker sommarbild.
  kram
  hanna

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Vilken underbar bild, den blir man verkligen glad av....

  Här är det dåligt med vårteckan, igår hade vi takdropp o fågelkvitter.....
  Men idag är det snöstorm!!

  Stor Kraaam från mig/ Therese

  SvaraRadera
 6. Idag känns det som om våren är långt borta. Snön yr utanför fönstren och det blåser ordentligt. Så inget vårtecken idag!

  Men tidigare i veckan har det varit lite vår i luften.

  Ha en skön dag!
  Agneta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails