onsdag 9 mars 2011

Jag är beroende...Vad var det egentligen som hände? I går var det solsken med plusgrader och jag sopade garageuppfarten fri från grus. I dag snöar det... Det var länge sedan det snöade här men nu, mitt i vårkänslorna, slog ovädret in. 
Men så farligt är det kanske ändå inte. Snön lär nog inte ligga kvar länge till med tanke på det underbara vädret de lovar till nästa vecka (ja, jag är beroende av att kolla väderprognosen flera gånger om dagen).

I dag har jag kännt mig totalt ofokuserad på mitt jobb. Tankarna har varit hos någon annan, någon som behöver mig mer än vad webbutiken gör just nu. Har dock lyckats fotografera några varor. Var ju tvungen att ta kort på påskartiklarna innan jag äter upp allt smågodis som jag ska ha som rekvisita. Det är inte alltid så lätt det här med självdisciplinen...

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Det var tråkigt att höra att du har svårt att fokusera på jobb pga någon annan som behöver dig mer. Hoppas det löser sig på något sätt.

  Hoppas jag kan glädja dig lite med att säga att du har en award att hämta hos mig. ♥

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig, låter inte bra att du är så splittrad... Men man vill ju finnas till för sina kära. Hoppas det löser sig <3 Varma kramar till dig!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails