torsdag 10 mars 2011

Med saxen i högsta hugg...


Det dåliga vädret fortsätter och det känns ju verkligen för trist. Nu längtar jag ut! 

Jag vill ut och få jord under naglarna, springa efter barnen när de cykeltränar, äta melon under äppelträdet, gå morgonrundan i trädgården för att vattna och plocka med mig en bukett blommor in, höra vattenpumpens gnisslande och barnens glada tjut över deras vilda vattenlekar, slumra till lite i en skön solstol med ljudet av en gräsklippare långt bort och det är till och med så att jag längtar efter snigeljakten om kvällarna med saxen i högsta hugg... Vad som helst, bara det blir lite sol och värme snart!


6 kommentarer:

 1. Kan inte annat än hålla med! Ge oss vår och vårkänslor! :)

  SvaraRadera
 2. Den där beskrivningen av våren och sommaren fick mig att längta massor...!

  Har du det så där fint, med alla blommor? Inser nu att bara en bukett tulpaner inte alls räcker!!

  Har missat en del här av alla dina fina bilder och inlägg. Lägger till dig på min lista så det inte händer igen!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. ja vem 17 längtar inte till våren nu!!?? är så trött på detta jäkla väder nu, usch och fy!! dina bilder gjorde mig på lite bättre humör iaf:-)

  hoppas allt är bra med dig vännen!

  stora kramen s

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga bilder Jenny. Skriker vår lång väg. Härligt! :) Här hemma omger ag mig också med blommor i massor just nu. Köpte massor med blommbuketter i Danmark igår. Blommor är billigare där och jag fick med mig rosor, tulpaner, ranunkler, hyacinter (i bukett) och vackra röda anemoner. Nu står det blommor överallt och lyser upp.

  Åh Jenny, jag käner igen mig i din vårlängtan. Men snart så får du allt det där. För även om man kan tvivla när man kikar ut så är våren här och kommer sprida sig uppåt fortare än vad vi tror. SMHI lovar tvåsiffrigt här i Skåne på söndag och det är ljuv musik för mina öron. På söndag finner du med säkerhet mig med fingrarna i jorden i köksträdgården. Jag längtar...

  Ta hand om dig min fina vän och njut av alla dina vackra vårblommor.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Vilka underbar afotografier!!! Älskar den känsla du förmedlar <3 Å i mina öron låter en julvisning underbar *blink* Ang nappen så trodde jag det skulle bli problem då Luran alltid hade napp, men se, det blev inga problem alls!!! Hon gav sina nappar till trollen och sedan var hon stor! Så vi föräldrar tror nog att det är jobbigare än vad det är... Önskar dig en fin dag och en trevlig helg! KRAM

  SvaraRadera
 6. Helt underbart vackra bilder! I love it. Tack för all vårboost och inspiration. Lovely!

  Kram kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails