söndag 20 mars 2011

Världens bästa syster
Det här blir ett svårt och tungt inlägg och tyvärr är det så livet känns just nu... Veckan som gått har varit min livs jobbigaste och tyngsta vecka och den har känts som en månad.
Min älskade fina storasyster har gått bort och sorgen är så obeskrivligt stor. För mig var hon världens bästa syster och ingen annan har kunnat göra det bättre än hon.
  
Jag önskar så att man har större kontroll över vad som händer i livet. Jag skulle så gärna vilja spola tillbaka tiden och göra henne frisk igen. Jag skulle ge henne en extra kram och säga hur mycket hon betyder för mig. Istället tog livet en helt annan vändning och ingenting kommer att bli som det någonsin har varit.

Just nu känns allt så overkligt och tomt. Tusen tankar och frågor flyger runt i huvudet. Hur gör man för att få dagarna att gå? Hur gör man för att bearbeta en sådan här sorg? Kommer man någonsin känna lycka igen? Hur ska jag kunna acceptera att jag aldrig mer kommer att få träffa henne igen?

Hos mig finns hon kvar och det kommer hon alltid att göra. Jag kommer aldrig att släppa taget om våra minnen och år tillsammans.

All kärlek till dig min älskade fina syster!!!

16 kommentarer:

 1. Jag blir så otroligt ledsen när jag läser detta och jag beklagar verkligen sorgen. Mina tankar är med er. Varma kramar!

  SvaraRadera
 2. Kan inte tänka mig hur det känns för dig att gå igenom det här. Beklagar sorgen och skickar dig många kramar.

  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag gråter med dig och vet inte vad jag ska skriva... så fruktansvärt tungt för er.

  Finns här, och du finns i mina tankar.
  Varma kramar

  SvaraRadera
 4. Men kära värld, skickar dig tusen styrkekramar i din sorg...

  SvaraRadera
 5. Mina tankar finns hos dig nu och din familj...Många varma kramar, Lina

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny,

  Jag läste inga bloggar igår, men nu på morgonen kom min mamma och frågade om jag läst här hos dig igår...

  Jag gråter med dig.

  Jag skickar dig ett mail.

  Största varmaste kramen Mariette

  SvaraRadera
 7. Jag är så ledsen för er skull Jenny! Det måste kännas oerhört tungt att gå igenom detta. Kan inte ens föreställa mig smärtan att förlora min egen syster...

  Massa kramar, Emma

  SvaraRadera
 8. Usch! Jag beklagar verkligen med hela mitt hjärta!

  Puss!

  SvaraRadera
 9. Kära Jenny... Jag förstår att det är oerhört tungt just nu och sorgen måste få ha sin gång. Låt den ta sin tid och bevara era fina minnen och roliga stunder kvar i hjärtat, fokusera på dem när det känns för tungt. Livet är så skört att vi får vara tacksamma för den tiden vi får tillsammans. Det är verkligen en gåva. Att minnas en människa med värme och glädje är en annan. Tycker jag.
  Jag har en lilla syster som är självmordsbenägen och har i förtvivlan de senaste året varit nära att förlora henne fler gånger än mina händer har fingrar. Jag kan relatera till din smärta och sorg, dina tankar... Världens största kram!

  SvaraRadera
 10. Kan inte annat än beklaga och skicka dig styrkekramar.

  /Ninni

  SvaraRadera
 11. Skickar kramar o styrka! Så fruktansvärt när något sånt här händer, svårt att förstå vad det finns för mening med det...
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Åh Jenny, det är så att hjärtat blöder. En go vän till mig var med om precis samma sak förra veckan... Hjälplös står man bredvid och vill så gott, men kan inte erbjuda mer än en famn och en stilla strykning över håret. Inte ens det kan få en syster tillbaka. Smärtan, besvikelsen, saknaden, ilskan, skulden... Det som har hänt har hänt och inget i världen kan ändra det. Än en gång en påminnelse om att ta vara på dagarna och varandra. Att allt det tjusiga inte är så viktigt. Kanske är det mest vardagliga det allra viktigaste...
  Goa kramar till dig <3 /Cecilia

  SvaraRadera
 13. Åh, vad jag blir ledsen och rörd av ditt inlägg. Jag har varit lite off internet ett tag och ser nu detta fruktansvärda inlägg. :( Mina tankar går till dig och din familj.

  Beklagar sorgen. Fruktansvärt. Du finns i mina tankar.

  Stor kram från Lotta

  SvaraRadera
 14. Kära Jenny, har inga ord som kan trösta, inga råd att ge, men lämnar ett varmt och innerligt avtryck här. Har förstått att du haft något jobbigt privat under en tid och förstår nu vad det rör sig om. En förlust som man inte kan förstå och tänka sig in i. Se till att finnas för varandra i familjen, och tack för att du påminner om att varje dag, varje minut är värdefull här och nu <3 KRAM

  SvaraRadera
 15. Det här är första gången som jag besöker din blogg och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag blir så rörd av dina ord och jag kan aldrig föreställa mig hur du känner eller mår. Som sagt, jag saknar ord... Sköt om dig! Kram

  SvaraRadera
 16. Fy vad tråkigt att läsa om din förlust! :( Det gör mig också ledsen. Hoppas att du får stöd och kärlek från din familj, även om de aldrig kan ersätta eller fylla hålet av din syster. Jag vet inte vad jag kan säga för att trösta, bara att jag beklagar sorgen.
  Ta hand om dig!
  Varm kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails