lördag 2 april 2011

Ordning och reda!


Önskar så att det här var bilder från vårt garage men så är det ju tyvärr inte. Hos oss går det knappt att ta sig in. Överbelamrat med vagnar, cyklar, trädgårdsredskap, kartonger och brädor går det knappt att komma in och ännu mindre att hitta det man söker.
Jag skulle mer än gärna ha träpanel på väggarna och ett hyllsystem som får ordning och reda på alla saker. En liten trädgårdshörna och en snickarhörna med lite belysning och garaget skulle kännas ganska hemtrevligt. Bilderna är så klockrena så jag skulle kunna sno hela idén rakt av. Det får bli ännu ett projekt att skriva upp på "att göra"-listan!


9 kommentarer:

 1. HOHOHO ja....Vem skulle inte vilja ha det så:) När vi hade visning på huset var det perfekt, vi stuvade äver saker till grannen hihi. Nu när vi har flyttat ser det ja typ ut som innan visningen suck. En stor vattenskoter och en massa prylar och bråte intryckt. Stor kram Anne

  SvaraRadera
 2. En till som önskar...Såg också de där bilderna på livethemma och drömde mig bort...Jäklar va snyggt och tänk om man kunde ha det så :)

  SvaraRadera
 3. O ja! Drömma kan man ju! Jag och mina trädgårdsgrejer hade en liten vrå i garaget förut, men i somras skulle garaget byggas om inuti och då fick jag inte plats längre och fick flytta ut till ett utrymme bakom garaget. Men där har vi det ganska bra :)

  Vi har ett jättestort garage, men tyvärr så ser det ut som ett bombnedslag eftersom inte jag är därute och plockar i ordning :D

  SvaraRadera
 4. Jag önskar också att vårt garage såg ut så! Men precis som du skrev så har vi med svårt att ta hos in i vårt garage :) Många kramar från Emilia

  SvaraRadera
 5. Att du vill sno den idén förstår jag verkligen. Hur fint som helst. Ordning och reda, det gillas.

  SvaraRadera
 6. hihi, ja det där garaget skulle man ju inte tacka nej till direkt:-)) vi har ju bara en carport nu, och snart har vi ingenting;-)

  kramis s

  SvaraRadera
 7. Detta är en dröm även jag när... Kram <3

  SvaraRadera
 8. Haha...vårat garage har samma sjukdom.Man får vara glad om där ryms en bil....=)

  Ha det bra!

  /Ninni

  SvaraRadera
 9. very classical and I love it

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails