lördag 7 maj 2011

Trädgårdstoppen


Vi har känt oss ovanligt trötta några kvällar och har då passat på att titta i kapp några gamla avsnitt av Trädgårdstoppen. För precis som Trädgårdsfredag är detta ett tv-program som vi inte vill missa. 

När vi igår kväll såg avsnittet "Lilla Toscana" gick det äntligen upp för oss hur vi ska ha vår framtida terrass. Vi hade en plan men den har inte känts 100% bra. Den från början tänkta träverandan blir nu troligtvis en stenlagd terrass som byggs in av växter. Förhoppningsvis kommer nu trädgården att kännas lite större och lyckligtvis kommer vi nu ha användning för våra stora jord och lerhögar som vi samlat på oss efter förra årets dränering. Som vanligt blir jag ivrig och vill påbörja vårt nya projekt NU. Men något säger mig att vi bör hålla oss till vår arbetsplan och slutföra våra redan påbörjade projekt först.


3 kommentarer:

 1. Borde o vad som är kul går inte alltid ihop ;)
  Kram C

  SvaraRadera
 2. Man kan bli helt längtansgalen av allt man vill göra i trädgården!!! Det finns så mycket vackert...Föra året var vi på trädgårdsrunda i Skåne, jag kan säga att man blev så tagen och inspirerad och hade helst velat gräva upp hela trädgården efter det!!!

  Hoppas du har en skön helg!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 3. Detta har jag missat , så ajg tackar för tipset å ska genast lägga det på minnet att njuta av vid tillfälle. Här skiner solen och vi ska ut och vattna den nysådda gräsmattan :-) KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails