söndag 1 maj 2011

Vecka 17 SÖNDAGSBILDEN


Välkommen maj! Och med denna månaden kom blåsten och isande vindar. Shorts och top fick idag bytas ut mot jeans och stickad tröja. Kanske det ändå är bra att de varma temperaturerna pausar några dagar så att växterna hinner återhämta sig en aning.

Helgen har tuffat på, precis som alla andra dagar. April, som är en riktig kalasmånad för oss, avslutades med ännu en födelsedag. Tror nog att magen förväntar sig tårta och festmat varje helg framöver. Men nu blir det till att "vila". Några veckor iallafall.

6 kommentarer:

 1. Vilka glada bilder. Nog är det lätt för magen att vänja sig vid festligheter alltid :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Fina bilder på tjejan:) Mm fy vad kallt vi har haft idag. Frös om händerna när jag var ute med vovven imorse. Men som du skriver bra med lite paus för växterna. Ha det gott/ Kram A

  SvaraRadera
 3. Hihi...låter gott;)
  Jisses så söt hon är dottern!!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga bilder, finns få saker som ser så härligt ut som glada barn i en gunga!!!! Massor av kramar till dig från ett ruggit och kallt norrland <3

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder på en söt liten tjej! :)

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder på lilltjejen. Ser ut som en hisnande tur hon tar där i gungan.

  Här är det också svalare, men det känns förvånansvärt okej faktiskt. Naturligt att den senaste värmeböljan inte kan stanna för alltid. Känns nästan som att det går FÖR fort i trädgården nu och det är okej med en liten paus. :-)

  Hoppas att du har det bra!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails