söndag 12 juni 2011

Kärlek


Med tanke på det kommande bröllopet är det många tankar och funderingar kring kärlek. Ett underbart ämne att lägga sina tankar på.

Vi träffades när vi var 16 år och det var med ständiga fjärilar i magen som vi för varje dag lärde känna varandra mer och mer. Nu, 17 år senare, känner vi varandra så bra man bara kan. Vi har vandrat tillsammans både genom lycka och sorg och alla dessa händelser och minnen gör oss starkare. Att vi nu har ett bröllop att se fram emot gör att fjärilarna i magen kommer tillbaka. Nyförälskelsen blommar upp igen och det känns underbart. Jag ser fram emot vårt bröllop och jag ser fram emot att leva resten av mitt liv med min stora kärlek.

7 kommentarer:

 1. Oj, 17 år tillsammans, underbart!! Lycka till under resans gång. :-) KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Sjutton år är lång tid. Verkar härligt att gifta sig efter så lång tid. Själva gifte vi oss efter tre år - före barnen. Ibland kan jag känna att det är bra att vänta som ni gjort - då får man förhoppningsvis en nytändning en bit in i förhållandet. När man är nykär är det ju alltid rätt pirrigt ändå. :-)

  SvaraRadera
 3. Du skriver så fint Jenny! Och så kul att få höra er historia, en häftig och lång sådan! Ni är så söta tillsammans och nästa gång vi hörs är ni man och fru:) Fint att ni gifter er efter 17 år tillsammans! Länge leve kärleken!!:)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Underbart Jenny! Jag blir alldeles tårögd när jag läser din fina hyllning til er kärlek. Vilken resa! Och jag ler lite igenkännande eftersom jag och maken också träffades som tonåringar och i förra veckan firade 24 år tilsammans. Vilken tur vi har haft Jenny som tidigt fann vår stora kärlek och har fått dela så många underbara år tillsammans. Och nu påbörjar ni ett nytt äventyr och kapitel i er kärlekshistoria. Härligt!

  All lycka till er båda!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Jag önskar er och er kärlek all lycka <3 KRAMAR i massor!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Åh, så underbart! Jag önskar er ALL LYCKA! <3

  Många kramar från Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails