onsdag 31 augusti 2011

En stor händelse för en liten människa

Dagens nyhet i webbutiken: Vacker vas från Lisbeth Dahl.


En stor händelse för en liten människa. Sonen tappade sin första tand igår och jag tror att varenda en på dagis blev uppmärksammad på detta på ett eller annat sätt. Hem kom han cyklandes med världens fart och med tanden i ett kuvert. En lycklig grabb med en charmig glugg nedtill.
Det hela firades med äpple som han äntligen kunde äta med rejäla bett igen. Nu vill han inte ha någon mer lös tand på ett tag. Det var alldeles för jobbigt säger han. Och morötter och äpplen är alldels för gott för att motstå. Vi får väl se hur det blir med det, men i mina ögon har min lillgrabb växt ytterligare några centimeter.9 kommentarer:

 1. Raraste... blir så nostalgisk när jag läser sånt där eller ser bilden på FabkeramikFridas Bill med fyra stolta fingrar i vädret på födelsedagen... Vår yngsta fyller ju t-i-o i november. Fortfarande en smula liten, men också ganska stor. Och inga fler yngre blir det heller!

  Ha det fint!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart vacker vas!!!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Stoooora killen!

  Hannah tappade sina två första tänder bara dagar efter varandra i julas. Sen har det liksom stått still. :-)

  SvaraRadera
 4. Hej igen Jenny! Vi beställde fönstren från Skirö träförädling tror jag det hette.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Vad roligt för honom! Kan kan fortfarande minnas känslan av att tappa en tand! Det var ju så häftigt och såklart skulle man visa gluggen för alla som kom förbi!
  Klart han har vuxit! Flera meter nästan... :-)

  Tack för din fina hälsning hos oss! Det värmer våra hjärtan!
  Kul att du gillar headern!! Det är ena halvan av Fiffiga Systrar som är så suverän på att måla! Min superduktiga syster Emelie är det som har målat bilden i akvarell. Om du kikar in under "Emelies Sagovärld" på bloggen kan du se fler av hennes alster.

  Kramar till dig!
  Elin

  SvaraRadera
 6. Lisbeth hon är duktig hon! Själv bloggar jag pm hennes galjar idag... Superfina bilder! Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Verkligen en milsten. Minns själ hur stort det ar när man gick och vickade på tanden - och plötsligt hade den i handen. :-)

  Fin vas!

  SvaraRadera
 8. Ja, det blir sjukt stora när tänderna börjar trilla ut ur munnen. Ännu värre blir det när vuxentänder kikar fram. Emmie har en som har kommit fram mycket nu. Bauta tänder :)

  Puss!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails