torsdag 18 augusti 2011

Jag känner mig fri...I augusti kan man inte ta något för givet men idag har vi haft mer sommar än höst. Underbar dag som gett oss både sol och värme. Morgonpromenaden byttes ut till eftermiddagspromenad och med Mads Langer i lurarna kändes det som att jag ägde hela världen. Knäppt, jag vet, men det är verkligen guld värt att få sådana lyckorus.
Egentligen borde alla arbetsgivare införa promenader på arbetstid. Idéer sprudlar och man hinner tänka igenom alla de där sakerna som man annars inte alltid hinner. Jag fick för mig att jag ska ta tag i ännu en dröm. Inte för att jag egentligen har självförtroendet eller tiden till det utan bara för att jag känner mig så otroligt fri. En underbar känsla som har vuxit fram sedan jag blev min egen. Nu är det ingen annan som bestämmer över mig och det är bara jag som sätter gränserna. Dock är det ju en känsla som jag måste jobba med varje dag för att behålla den.Jag älskar denna underbara natur. Skogen och jag börjar bli vänner efter många promenader som slutat med en vilsen och förvirrad Jenny. Jag är utrustad med ett riktigt dåligt lokalsinne och borde egentligen inte bege mig ut i skogen själv. Men skam den som ger sig...


Samtliga bilder från mobilen.

7 kommentarer:

 1. Otroligt vacker natur runtomkring där du promenerar. Här omkring håller jag mig intill vägarna då jag är så rädd att stöta på en björn eller varg. Men det går ju bra det med.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Hihi här har du en till, som har en förmåga att yrra bort sig;) hihi men så fina bilder det blir från en fin promenad. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Håller helt med dig om promenad på arbetstid. Vilken investering för arbetsgivaren! Jag hörde någonstans att det svagaste antidepressiva medlet som finns motsvarar ungefär en halvtimmes promenad utomhus. Tänk vad alla skulle må bättre om vi bara var ute lite mer!

  SvaraRadera
 4. Har du börjat blogga från mobilen än? :-)
  Hoppas du får en skön helg!! Kram, Cissi

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra foton!
  Så fint du gjort i kanterna på dem....

  Njuter av ditt inlägg, så fint skrivit!
  Förstår faktiskt dina tankar och känslor.

  Ha en skön helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Åh, detta inlägg gör mig alldeles varm inombords. Jag blir så glad av att läsa dina ord tillsammans med dina vackra bilder. Ditt lugn, harmoni och tillförsikt inför framtiden andas genom varenda rad och det gör mig så glad. Glad över att du har nått fram dit Jenny. Det senaste året har varit ett händelserikt år för dig. Så mycket som har hänt. Allt från de högsta toppar till de allra djupaste dalar. Lycka och sorg blandat i ett. Allt har sin tid och så måste det få vara. Men jag blir så glad över din glädje och framtidstro och självklart ska du fortsätta uppfylla dina drömmar. Du är stark och klarar allt. Se på dig själv, en fantastisk familj, ett underbart hem och ett blomstrande företag. Du är rik vännen och självklart ska du ge ig i kast med nästa dröm. Både du och jag vet att det är oerhört befriande att kasta sig ut och leva sin dröm. Att våga hoppa. Jag hejar på dig hela vägen! :)

  Njut av din helg vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Jag trycker på GILLA-knappen!!!
  ...flera gånger! :)

  Kram gumman

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails