onsdag 9 november 2011

Jultextilier


Vi har vabbat varannan dag, jag och min man, så nu har jag äntligen hunnit lägga ut lite nyheter i webbutiken. Imorgon är vi förhoppningsvis på jobb och dagis igen, vilket jag tror att vi alla kan behöva. Barnen längtar efter sina kompisar och jag och min man längtar efter lite rutiner igen.

Här har vi iallafall kökstextilierna från Shyness som jag själv gillar massor. Som vanligt när det gäller Shyness är kvalitén på topp och dessa bordstextilier får mig verkligen att längta till julbordet.Löpare finns i två utföranden. Vit med rött mönsterband eller röd/vit mönstrad.


Kökshandduken finns också i två utföranden. Denna i röd samt en vit med rött mönsterband.


7 kommentarer:

 1. Vackert! Jag gillar verkligen den röd/vit mönstrade. Dessutom älskar jag känslan i dina produktbilder. Du lägger ner det där lilla extra, det gör mycket!

  Fin kväll!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åh , det var fint!
  Snyggt mönster och fina foton.

  Nu börjar julkänslorna smyga sig på....

  Kramar Anneli.

  SvaraRadera
 3. Jättevackert tyg - och fotona med så klart. :-)

  SvaraRadera
 4. Vad fina de är!! Jag gillar verkligen att det inte blir så MYCKET rött, om du förstår vad jag menar. Och spetsbanden är för söta...
  Mår ni bättre idag? Kram!

  SvaraRadera
 5. superfina! de fick gärna ligga i en liten adventspresent till mig! :) kram emelie

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara textilier! Kökshandduken på sista bilden skulle vara så fin i vårt kök i jul! Synd att julklapparna till mamma och pappa redan är inhandlade annars hade jag nog kollat närmare på kökshandduken :-)

  Ha en fin torsdag! Kram!

  SvaraRadera
 7. Åhh vilken fin presentation du gjort av kökstextilierna, kan tro att ditt julbord kommer att vara ljuvligt i år... Hoppas ni är kryare med <3 STORA KRAMAR

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails