tisdag 28 februari 2012

Inspiration från Shyness


Jag har fyllt på vårt inspirationsgalleri med bilder från Shyness. Underbara bilder och jag är så glad över att jag har dessa bord- och bäddtextilier i mitt sortiment. Detta är precis vad Hemlängtan står för; design och kvalité. Dessutom är Anna på Shyness helt underbar att samarbeta med!

Vårens nyheter från Shyness kommer in i webbutiken inom ett par veckor!
Idag har jag haft min fotodag och som vanligt har tiden gått alltför fort. Min kära man har legat hemma i feber och värk ( igen!) och han har väl kanske inte fått den sömn han egentligen behövde på grund av mitt snubblande fram och tillbaka med stativ och diverse produkter. Jag är ju som en yr höna när jag tar kort och skapar lätt kaos runtom mig. Dock har sjuklingen fått finfin betjäning utav både alvedon och dryck så han är nog inte alltför less på mig.

Bilder: Shyness

5 kommentarer:

 1. Bäddtextilierna är verkligen underbara! :-)

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder! Så härlig inspiration!
  Åhhh, tänk att få lägga sig och sova i den där sängen...


  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Verkligen underbara inspirationsbilder, skapar härlig atmosfär och stämning. Men det är du minst lika bra på att fixa själv i dina bilder! Hoppas maken är kryare i dag. KRAM

  SvaraRadera
 4. Åhhh så fint! Jag blev väldigt förtjust i den blåa varianten. Jag har tydligen inte läst på så bra tidigare men jag ser ju nu att de är Öko-Tex-certifierade. Detta tilltalar mig verkligen!!

  Ha det fint!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men åååååååhhhhh så fina!!! För att inte tala om de supersnygga bilderna! :-)

  Verkligen super, superfint!

  // Angelica

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails