måndag 13 februari 2012

Tillbaka på jobbet...

Virkad skallra i rosa och blå. En nyhet som jag glömt att visa här på bloggen... 

Självklart åkte vi på influensan allihop och nu när man gått igenom flera dagars sängliggande och orkeslöshet är denna måndag och vardag mer än välkommen. Inte helt kry ännu men vad gör det när man är arbetssugen till max. 

Diverse leveranser har rullat in idag och jag har även beställt lite nytt från Madam Stoltz. En bra dag helt enkelt förutom att det började snöa nu då... Gårdagens vårkänslor suddas ut men jag blir ändå lugn när jag ser väderprognosen som "lovar" plusgrader och sol. 

Igår åt vi fika ute på terrassen och det blev därmed premiär för det här året. Solen värmde på gott och vi fyllde på med energi efter senaste veckans sjukdommar. Premiär var det även för trädgårdsarbete då vi började att beskära äppelträden. En riktigt rolig syssla så länge stegen står stadigt på marken!

6 kommentarer:

 1. Det är verkligen härligt med solen som skiner nu, den ger så mycket energi i dessa sjukdomstider.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Så otroligt mysigt det låter med fika på terassen. Snart är det vår! Betydligt mindre mysigt låter det med influensan. Stackare! Hoppas verkligen att ni kryar på er snart.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men hur mysigt lät inte det- vilka vårkänslor du väckte du nu;)
  Trist med influensa...
  Underbara skallror.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nu får vi hoppas att ni haft er beskärda del av sjukdomar! Jobbigt jobbigt, tar på energin.

  Magiskt vackert var det igår och solen fortsätter lysa, så visst tror man på våren även om det ligger lite snö emellan..*haha*...

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Anade nästan att ni alla låg i flunsan då det varit så tyst här, skönt iaf att ni kryat på er! Å ja, vår och utevistelse står högt i kurs nu! Hjärtans kramar till dig <3

  SvaraRadera
 6. Åh, era stackare. Välkomna ut ur feberyran. Visst blir man matt.

  Hoppas att alla sjukor håller sig borta nu.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails