söndag 6 maj 2012

Bröllopsklänning på...Så det kan bli... en helt vanlig söndag som denna åkte bröllopskläderna på. Barnen blev förvånade när de kom in från trädgården då de såg att mamma och pappa var uppklädda. Sonen tycker att vi är pinsamma och dottern blev överlycklig. Och jag och min man stod där och fnittrade lite grann och kände oss en smula busiga. 

Det var kul och fina minnen kom tillbaka men orsaken var en annan. Mer om det i morgon...


6 kommentarer:

 1. Roligt - och vilken cliffhanger..! ;-)

  SvaraRadera
 2. Kära du. Jag har fått lära mig av min kära mamma att smultronrabarberna är sötare i smaken och inte bli så tjocka och träiga som dom vanliga kan bli ibland. Jag måste säga att dom smakar mycket gott både i paj och som kräm. Jag tycker också att dom är lite rödare i färgen. Något som min mamma är noga med, det är att inte skörda rabarber som gått upp i blom. Dom har då en torr och träig smak.
  Lycka till! Anita

  SvaraRadera
 3. hm... nu blir jag allt bra nyfiken!!! Brukar ta fram min bröllopsklänning med, men då jag var supergravid så passar den tyvärr inte längre. Men oj vilka minnen som "sitter" i den <3 Å hejja både dig och mig som kommit igång med träning!!! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh, vad nyfiken jag blir, och vad roligt berättat! Nu var det länge sedan jag tog fram min klänning, kanske börjar bli dags!?

  SvaraRadera
 5. Vad spännande det låter... Det ska bli kul att höra varför ni gjorde så. Undr
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag vet, jag vet!! Tror jag...:-)

  Jag får inte på mig min bröllopsklänning längre, för den har blivit en dopklänning! :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails