torsdag 3 maj 2012

Pom poms


Så har jag då börjat att lägga ut nyheter från vår nya leverantör, Miss Étoile. Det känns bra. Riktigt bra! 
Gårdagens nyheter blev dessa små pastell karameller bestående av pom poms och papperslanternor. 

Min kärlek till pom poms började för 1 1/2 år sedan då jag planerade mitt bröllop för fullt. Jag inspirerades av amerikanska bröllopssidor och tyckte att alla dessa detaljer kring bröllop och fest var så fantastiskt. Brudklänningen och smycken ville jag bli klar med så snabbt som möjligt så att jag sedan i lugn och ro kunde fokusera på dukningen, blommor, dekoration m.m. Mitt i havet av alla fantastisk inspiration fann jag dessa pom poms och har inte kunnat släppa tankarna på dem. Tyvärr hade jag inte några på mitt eget bröllop men nu har jag dem i webbutiken iallafall.


De passar bra till bröllopet/kalaset/festen men även som dekoration i hemmet eller trädgården. Själv ska jag hänga upp ett gäng i sovrumstaket tänkte jag. Och lillasyster vill ha dessa på sitt kalas sedan, så här ska frossas i pom poms!!!Bilder: Miss Étoile


8 kommentarer:

 1. Hej kära du! Var länge sedan sist då jag kikade in här, min dator orkar knappt öppna upp din blogg :-/ Dina fina bilder går sååååå seeegt att ladda upp, är det bara jag som har det problemet tro? Annars är det kanske ett tips att ändra deras upplösning så de går fortare att ladda... Men via telefonen går det hyffsat bra, men då kan jag inte kommentera :-/ Aja, värdsliga problem, nu har jag njutit av många fina nyheter i butiken och dina trevliga stylingar - du är verkligen duktig!!! Massa solskenskramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajdå, det låter ju inte bra. Har inte hört något från någon annan och jag har provat runt lite på olika datorer. Jag har minskat upplösningen massor och vill inte gärna gå ner mer men jag vill ju inte att det ska vara strul heller. Vi får se om det blir bättre... KRAM

   Radera
 2. Superfina, tycker mycket om dem. Undrar om de klarar sig med fukten som kan bli i ett uterum (bara över sommaren alltså)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härliga.

   Kanske skulle passa till min dotters studentdukning...........får fundera lite.
   Ska in och kika in webbutiken.

   Kram Anneli.

   Radera
  2. Tror nog inte att de mår så bra av att hänga i uterummet en hel sommar. Det är tillverkade av silkespapper och kan suga åt sig fukt samt solblekas om de är i starkt ljus en längre tid.
   Kram, Jenny

   Radera
 3. Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Helt fantasktiska bilder Jenny! Jag älskar färgskalan och tonen i dem. Du är helt magisk tillsammans med din kamera och du år till och med mig (som aldrig har haft någon pom pom-passion) att falla. :)

  Stor kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails