måndag 10 september 2012

Madam Stoltz höst/vinter 2012


Jag har fyllt på inspirationsbilder i webbutiken med miljöbilder från Madam Stoltz. Härliga bilder som speglar Madam Stoltz till hundra procent med deras industriella stil och snygga möbler.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Bilder: Madam Stoltz

7 kommentarer:

 1. Så snygga bilder! Gillar verkligen den stilen.

  Och vilka underbara äppelbilder i ditt förra inlägg!! Vi har bara ett äppelträd, men det är riktigt mycket äpplen på det i år, måste bara ta hand om dem innan rådjuren gör det!

  Jo, jag tycker det är lättare att fota i höstsol än sommarsol:) Men skugga är fortfarande bäst och måste man vara i solen använder jag skärm för att skugga. Om man inte kan ta i motljus förstås. Har fastnat för motljusbilder nu och övar på det så fort jag kan! Det är svårt, men blir ju så himla snyggt när man får till det! Som din äppelbild!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åhh, så otroligt läckra ljushus. De skulle jag verkligen vilja piffa upp i höst med

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Cool stil :-) tänk om jag kunde få inreda sonens rum... Men icke, nu är han stor nog och säger till vad som är bra. Typiskt ;-)

  Dax att läsa ifatt här verkar det som, jag har varit frånvarande ett par dagar och vips så har jag missat massa känns det som.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Supersöta hus, kul med lite annorlunda ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Oj, så mycket fint!! Tror faktiskt att jag skulle vilja ha alltihop :) Speciellt rullvagnen, glaskupan och det fina våningsfatet... Och ljushusen var ju otroligt charmiga! Industriell stil när den är som bäst tycker jag! Ha det gott, kram!

  SvaraRadera
 6. Åh, så mycket fint. Verkligen läckert!

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Hoppas att början på din vecka har varit bra.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails