tisdag 18 september 2012

Miss Étoile höst/vinter 2012Idag har jag lagt in miljöbilder från Miss Étoile's kollektion höst/vinter 2012. Jag lockas utav detta ögongodis i olika pastellfärger och som ni ser så utökas sortimentet med pom poms mer och mer, härligt!

Och deras bilder är även ett lysande exempel på att julen faktiskt inte måste vara röd.

Jag har en del nyheter från Miss Étoile på väg in men jag tar tacksamt emot önskemål om produkter till framtida inköp! Bilder: Miss Étoile

6 kommentarer:

 1. Så fluffigt och fint liksom! :-)

  SvaraRadera
 2. O så pastellromantiskt! Väldigt feminint och ljuvt. Tog en kik i deras katalog och läste om "Miss Étoile", den fiktivia parisiskan - charmigt koncept! Jag ska tipsa min dotter som jag tror gillar detta :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilka härliga miljöer, gilla verkligen detta märke och hur de presenterar sig! Ögongodis utan tvekan! Och tack för din kommentar, är jätte glad om jag lyckas inspirera det lilla minsta, för oj så bra man mår när man väl tar sig iväg/ut å rör på sig.... KRAM <3

  SvaraRadera
 4. Ja det kanske är dags att börja fundera ut vad man ska ha för julfärg-tema i år.....eller så kanske jag väntar en månad till ;) jättefina inspirerande bilder!!!

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails