tisdag 27 november 2012

Novembermörker

 
 
Hur har ni det i novembermörkret? Jag kan inte minnas att jag tyckt det varit så jobbigt med mörkret tidigare, jag blir liksom inte av med tröttheten. Solen, som förhoppningsvis kommer till helgen, är så varmt välkommen!
Och så åker adventsbelysningen upp i helgen också, vilket gör det hela lite mysigare. Steg 1 blir väl att hitta jullådan först, vilket kan bli en utmaning i sig ;-)
 
 
Kvällens arbetsuppgift får bli lite inköp från Bloomingville. Alltid lika rolig arbetsuppgift! Och snart så dyker nog vår/sommar kataloger upp i brevlådan. Det är en underbart tecken på att vi går mot ljusare tider!

4 kommentarer:

 1. Wow, vilka snygga ljuslyktor!! De hade passat perfekt hemma hos mig:)).
  Mörkt, trist och segt är det, perfekt om vår/sommarkatalogen kommer till dig då.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj vad jag känner igen mig... det är tufft för oss nordbor så här års. Man skulle egentligen gå i ide, kroppen säger ju tydligt ifrån att den VILL inte jobba och framför allt inte gå upp när det är mörkt ;)Ska bli sååå skönt med adventshelg, hoppas bara det inte blir snöstorm innan - bara lite lagom snö tycker jag.
  Sköt om dig! Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej och vad kul att du lämnade ett spår hos mig så jag hittade hit!
  Visst blir man trött på mörkret, usch säger jag bara!
  Underbara ljuslyktor, ska kika vidare hos dig i kväll när jag har mer tid!
  Ha det bra!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. När jag läser dina rader inser jag att det går rätt bra med novembermörkret för min del i år... och blir en smula tacksam över det, så tack helt enkelt! Säkert hänger det ihop med att det varit en lättare höst för oss än på flera år, och för det är jag otroligt tacksam!
  Ha det fint vännen!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails