onsdag 20 februari 2013

Drömmen om ett rum fyllt med vardagslyx


När det ena renoveringsprojektet tar slut påbörjas genast planeringen inför nästa projekt. Vi har att göra många år framöver och den där klädkammaren som jag längtat efter så länge får nog vänta till nästa höst/vinter om man nu ska vara en tidsrealist. Men att det är ett år kvar hindrar inte mig ifrån att börja planera och drömma redan nu!
Och det är vid sådana här tillfällen som jag önskar att vi hade ett lite större hus. Så där så att man kan ta ut svängarna lite och ha ett rum fyllt med vardagslyx. MEN, huset har den storlek den har och planerar man länge nog så löser sig saker och ting till slut och det går alltid att finna bra lösningar även till små utrymmen. 


Klädhängaren på bilden kommer från IKEA och är en utav deras riktigt fina aprilnyheter. Den är helt underbar (för inte prata om bilden!!!) och eftersom den inte kommer att få plats i den framtida klädkammaren kanske det är något till sovrummet. Det tål att tänkas på...Bild: IKEA

5 kommentarer:

 1. Halva nöjet är ju planeringen - i morgon ska vi träffa folk från HTH och planera vårt kök och det känns verkligen kul! :-)

  SvaraRadera
 2. Gissa om det finns drömmar och planeringar här också! Och det är säkert flera år kvar tills sonen flyttar hemifrån och det blir utrymme att få en lyxig WIC där bara min egen smak får blomma ut.
  Klädhängaren är ju hur smart som helst för sovrummet och tänk om dom gör en i vackert trä också...

  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Älskar spegeln från IKEA och en riktigt härlig bild. Trots att allt tar lång tid är ju planeringen en del av det roliga, att få drömma lite. :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen en fin bild, fina färger! Tyvärr är vårt sovrum på tok för litet... Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails