söndag 17 februari 2013

Ladda batterier för en ny vecka...


Jag var helt säker på att den lilla snön som vi hade skulle försvinna i helgen då det lovades plusgrader. Och även om det har varit en hel del takdropp så känns det ändå tråkigt då det började snöa tidigare idag.  
Men ofta kan jag tycka att vädret känns som sämst då man är inomhus. Därför gav vi oss iväg ut i skogen i snön och allt kändes genast mycket bättre.

Familjen på rad och Zingo smälter in bra i naturens färgpalett. Ingen tvekan om att han trivs riktigt bra med att få springa fritt där ute i skogen. 
Nu ska vi fortsätta med våra söndagsbestyr och förbereda oss inför en ny vecka. Sportlovet är över för denna gång så nu är det bara att ta nya tag!


12 kommentarer:

 1. Oj vad lite snö ni har. Här är det säkert 30 cm som sakta packas ihop för att ev smälta bort. Nu hörde jag dock att det skulle komma er? Galet kan jag tycka...
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,nu är vi väl ganska trötta på den här snön... Hörde på nyheterna att det är ovanligt mycket snö för den här tiden på året. Nu är vi värda en lång och härlig vår tycker jag!

   Kram!

   Radera
 2. Visst är det så att vädret känns som sämst inne, väl ute med rätt kläder så är det oftast alltid ok. Han är ju för söt, syns knappt på fotot. Ha nu en skön söndagskväll
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så. Och har man hund så är man ju tvungen att komma ut vilket känns riktigt härligt!

   Kram!

   Radera
 3. Sportlovsveckan börjar här precis. Hoppas ni haft en bra o härlig vecka o få en bra start på denna veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är så nöjda med vår vecka trots lite sjukdomar. Ha en fin vecka du med!

   Kram!

   Radera
 4. Jättefina bilder, och härligt för vovven att springa i skogen! Gick det bra att ha honom lös?
  Kram
  P.S. Tack för senast! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick riktigt bra att ha honom lös, han var faktiskt riktigt duktig på att lyssna. Man riktigt såg hur gott han trivdes!
   Tack själv! Ku att ses och tack snälla för alla hundgrejer!!!

   Kram!

   Radera
 5. Jag ska släpa mig till jobbet i dag fastän jag inte alls har lust - kroppen känns fortfarande som en säck potatis... Jaja, det som inte dödar härdar var det va?! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det känns bättre då du kommer igång! Det tar ju sin tid att återhämta sig helt från en influensa, du får vila upp dig på kvällarna och i helgen.

   Radera

Related Posts with Thumbnails