måndag 8 april 2013

Någon som börjat grilla ännu?Äntligen måndag och vardag igen. Nya tag och nya projekt och jag älskar verkligen den känslan! 
Från och med nu är det stort fokus på vår nya webbutik. Jag känner mig riktigt ivrig över att få igång den men än återstår mycket jobb. Det mesta av jobbet består utav produktfotografering så det långa ljusa dagarna gör verkligen gott just nu. Dagarna blir ju så mycket längre den här årstiden jämfört med hösten och vintern och konstigt nog känns det lika overkligt varje år.


Glaskannan på bilden är dagens nyhet i webbutiken. Den kommer från Madam Stoltz och är riktigt fin att ha exempelvis olivolja i. 
Här hemma brukar det gå åt ganska mycket olivolja. Och mer blir det på somrarna då det grillas och frossas i sallader. Är det förresten någon som haft grillpremiär ännu? Vi har ätit utomhus flera gånger men inte grillat ännu. Kanske har det att göra med att grillen just nu står i "skamvrån" i trädgården. Det får det givetvis bli ändring på senare i vår för jag längtar redan efter grillmiddagarna ute på terrassen.

7 kommentarer:

 1. Vi hade grillpremiär förra veckan!

  Ja, Malva går i gymnastik. Det är Kungälvsgymnasterna och de tränar på Mimers.

  /Maria

  SvaraRadera
 2. Japp vi grillade i helgen, skrev ett inlägg om det då med samma fråga ;-). Är ju så gott med grillat. Lycka till med webbutiken.

  SvaraRadera
 3. O lyllos er som kunnat sitta ute och äta, här ligger det fortfarande lite snö kvar på verandan och utemöblerna är väl inpackade i sin presenning (suck). Förra påsken hade vi precis tagit fram dom.... men grillat har vi och gör vi, året runt. Det är min entusiastiske man som pälsar på sig och drar ner mössan över öronen för att vi ska få smarrig grillmat :)

  SvaraRadera
 4. Jodå, vi har grillat men bara korv än så länge....

  Kul med ny webbutik!

  SvaraRadera
 5. VI grillar året runt :)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Sitta ute är det inte att tänka på hos oss men grillat har vi gjort ett par gånger. grillen fick ju en egen vrå förra sommaren så den är lätt att använda nu för tiden.

  SvaraRadera
 7. Vi har inte kunnat sitta ute och äta än, men grillat har vi gjort några gånger redan. Det är ju så gott!!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails