tisdag 30 april 2013

Valborg


Sista dagen på april och Valborg. Här jobbar vi på som vanligt men tänkte korta ner dagen med en timme för att känna att det är något speciellt. Sedan är det god mat som väntar och kanske majbrasa eller kortegen inne i Göteborg. Vad har ni för planer för kvällen?

Extra härligt känns det ju i och med att det är röd dag i morgon. Det är underbart den här tiden på året när vi bjuds på så många röda dagar och korta arbetsveckor. Kan behövas med tanke på att maj brukar vara fullbokad med aktiviteter. Vi har en riktigt rolig månad att se fram emot med andra ord.


Ha en fin Valborg!!!

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att ha en maj att se fram emot! Vi har majbrasa på hembygdsgården alldeles här intill så det blir en sväng dit efter middagen. Det blir grillat med vänner eftersom det är min födelsedag idag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis!!! Och vet du vad, då fyller vi år på samma dag :-)
   Kram!

   Radera
 2. Hade också tänkt att ta en kortare arbetsdag idag och istället börja förbereda för kvällen. God mat och ett besök vid majbrasan blir det för vår del:)

  Ha en fin valborgsmässoafton!
  Kram, Linda

  SvaraRadera
 3. Grattis Grattis på din dag :-)

  Och hoppas ni får en skön valborg, här hemma blåser vi bort känns det som men det får bli en vända till brasan iallafall.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt med lite extra ledigt nu och de kommande veckorna:) Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 5. Jag jobbade igår kväll, men cyklade förbi Valborgseldar på vägen hem.
  Helt okey, när man vet om det.

  Hoppas du fick en skön kväll igår och fick en fin födelsedag, GRATTIS!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails