söndag 12 maj 2013

FörväntansfullDagarna springer iväg. Våren gick över till sommar och semesterlängtan växer sig starkare för varje dag. Det är fullbokade veckor vi har framför oss fram till sommarlovet och idag packar jag väska efter väska inför veckans alla aktiviteter, avslutningar, uppvisningar och tävlingar. 

Barnen är förväntansfulla och upprymda utav sommarkänslorna. Dottern springer till skogsbacken intill och plockar blommor och fyller alla våra vaser med maskrosor och smörblommor. Cykeln står redo på garageuppfarten, för lillasyster har precis lärt sig att cykla och måste givetvis ta sig en tur ute på gatan var femte minut. Fram och tillbaka cyklar hon glatt, med koncentrerad min och cykelkorgen full med gosedjur. 
Sonen trixar med fotbollen som är hans stora kärlek just nu. Försöker hålla bollen ifrån vår livliga hund som vill vara överallt samtidigt och som sedan ligger helt utslagen på kvällarna. Tror han är minst lika glad över den här årstiden som vi är!

Maj månad är verkligen underbar. Man fylls med energi, blir nästan lite nyförälskad och helt plötsligt känns allt så lätt, roligt och vackert. Känslan av att ha allt framför sig är underbar!


Önskar er en fin söndag!

7 kommentarer:

 1. Å så härligt det låter med vårspralliga ungar och hundar! Vår tonåring har inte riktigt samma känsla ;) Håller med till fullo om känslan av energi och glädje!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ja upprymd är rätta order. Blir så plirrig av våren när den äntligen kommer.
  Må väl och önskar dig en fin start på nya veckan, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Härligt det låter med förväntansfulla barn i våren:) Det är en härlig tid nu:) Må så gott kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, maj är nästan den härligaste månaden för både små och stora! Det är mycket som ska hända.
  Jag brukar alltid ta en semestervecka i maj för att bara vara i trädgården.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Vi har härliga tider framför oss. Jag njuter i fulla drag. Det är inte många veckor kvar nu innan sommarlovet startar för alla barn. det gäller att njuta av våren som ju är underbar innan något ännu härligare tar vid.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det låter med alla glada barn med sommarkänslor!

  SvaraRadera
 7. Visst är det så helt ljuvliga maj. Skulle bara gå i lite mer slowmotion tempo ;) Så vi fick njuta lite till för denna tid är ju bäst! Ljust och vackert, allt finns där framför...mmm
  Må bäst
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails