fredag 24 maj 2013

Kampanj på Shyness sortiment


Vi firar att vi fått in Shyness vår- och sommarkollektion genom att ge 10% rabatt på deras bädd- och kökstextilier. Kampanjen gäller den 24-25 maj eller så långt lagret räcker.Äntligen fredag! Det har varit en händelsefull vecka så nu känns det extra härligt med helg. Dock innebär den här helgen en hel del jobb för min man men nu är det så pass nära semestern så nu står man ut med det mesta :)
Ha en riktigt fin fredag!

3 kommentarer:

 1. Vad fint det var med säckväv och jutesnören. Och sååå snygga sängkläder :)
  Hoppas du får en fin helg nu, kram från Maria ♥

  SvaraRadera
 2. Tycker det känns som att det är ganska långt till semestern, även om det närmar sig... Men det är bråda tider nu och då kanske det känns extra långt bort med ledighet, ser mest allt som måste göras och hinnas med och hur ska man hinna, den eviga eviga frågan och dilemma... Men det är samtidigt så roliga tider..och snart knackar väl semestern på... Jag ska ha ledigt i sommar men jag vet inte riktigt när ännu, försöker alltid skjuta på det, för det är lite dåligt samvete över att vara ledig))! Men man måste ju. För att orka ett nytt år sen.

  Teatern igår gick så bra. De var så duktiga alla barn och man blev så imponerad över det historiska skådespelat de tränat hela våren på.

  Njut av en god helg!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 3. Underbart att det börjar närma sig semestern. Dock ska jag byta jobb i nästa vecka och har sen semester i juli så än så länge känns den långt bort. Hoppas att helgen var bra! Kram Nina

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails