torsdag 20 juni 2013

Midsommar


I morgon är det midsommarafton och dagens tema på Inspirations Fabriken handlar om just detta.
Det är en utav mina favorithögtider och även om det brukar vara sisådär med vädret just denna dag så är det ändå ett startskott på sommaren och känslan av att ha hela långa sommaren framför sig är oslagbar.

Ofta brukar vi fira sonen på midsommar som fyller år den här tiden, för två år sedan ställde vi till med bröllop i Spanien och för 8 år sedan firade vi midsommar i underbara Skottland. Inga strikta midsommartraditioner här med andra ord men en och annan dans kring midsommarstången känns ändå roligt sedan vi fick barn.


I år blir det enbart fokus på själva midsommarfirandet då både sonen och bröllopsdagen redan har firats. Midsommardansen tar vi på vårt smultronställe Gunnebo slott och vädret hoppas vi är på vår sida!
Ha en riktigt fin midsommar!!!

7 kommentarer:

 1. Låter som att midsommar är en riktig äkta festhelg för er. Kul med så många olika festliga minnen till en och sammahögtid. :)
  Hoppas även denna midsommar blir något att minnas länge!

  SvaraRadera
 2. Ha det så mysigt på fina Gunnebo slott.

  Glad midsommar, önskar jag dej!

  SvaraRadera
 3. Glad midsommar !

  Sportfotograf
  http://www.sportfoton.se

  SvaraRadera
 4. Grattis på bröllopsdagen i efterskott! Och till sonen förstås. :-)
  Vilka härliga bilder från er trädgårdsrunda, blir riktigt avundsjuk när jag ser hur fint många har det!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. ¨Hoppas att du hade en fin midsommar, söta små prästkragr.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Midsommar är en av mina favorithögtider också. Årstiden är ljuvlig och inramningen med grönska och blomster, god mat och långbord är ju härligt. I år var ju vädret ljuvligt vilket gjorde årets midsommar till en av de bättre på länge.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 7. Har varit frånvarande från bloggvärlden ett tag, men nu har jag hunnit titta igenom dina otroligt fina inlägg från Skåne m.fl. Vilken härlig resa och jag som älskar trädgård blir ju såå inspirerad, känns som att Skåne blir nästa resmål! Jag är också så imponerad att du hinner med allting med blogg, butik, fotograferande och inte minst din familj och ditt fina hem!

  Kram från Eva

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails