tisdag 18 juni 2013

Trädgårdsrundan del 3


Måste visa bilder från den tredje, och sista, dagen på Trädgårdsrundan som vi var på för ett par veckor sedan. Även den här dagen blev riktigt lyckad då vi bland annat besökte Enkla Ting, Solhem (som vann Trädgårdstoppen 2011) samt Lotties Trädgård.Trädgården och gårdsbutiken hos Enkla Ting var helt i min smak. Kan varmt rekommendera ett besök på hennes gårdsbutik om någon är i Helsingborgs-trakten.


Växthuset i trädgården Solhem var riktigt charmigt och inspirerande. Den är byggd i vinkel och har fina detaljer i tegel.
Nu är det slut på bilder från Trädgårdsrundan för det här året. Dagarna i Skåne inspirerade så pass mycket så att jag började gräva för en ny rabatt på en gång då vi kom hem. Rabatten är nu i stort sett färdig och en hel del nya projekt väntar på att startas upp. Ska försöka att inte påbörja allt samtidigt utan för en gång skull ta en sak i taget :-) 

4 kommentarer:

 1. Åhhh tänk om man kunde ha det så där fint hemma i trädgården, jag blir mer och mer övertygad om att vi måste ta hem en trädgårdsarkitekt till oss ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Det är alltid lika mysigt att besöka Kajsa på Enkla Ting. Det var den enda trädgården vi besökte. Drack en kopp kaffe och tog massor med inspiration med oss hem. Kram Anita

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vad kul att ni varit här i krokarna. Jag är ute på Enkla Ting lite då och då. Så inspirerande och fint!

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 4. Du visar så många härliga trädgårdsbilder att tom jag får lust att börja fixa i trädgården och kanske anlägga en och annan rabatt:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails