tisdag 23 juli 2013

Did you smile today?


Daggkåpan pryder snart varje liten vrå här hemma. Jag har klippt ner den i rabatterna så att den hinner blomma en gång till den här sommaren. 
Daggkåpan var något som vi, till en början, valde att INTE ha i vår trädgård. Men vi har helt ändrat åsikt om denna växt och nu hör den till favoriterna. Den är så dekorativ med sina limegröna blommor och så tacksam som utfyllnad i buketter. 


"Did you smile"-kudden har fått sin plats i rottingfåtöljen i vardagsrummet. För ni glömmer väl inte att le varje dag? Alltid finns det något att vara glad och tacksam över. Och sommardagar som dessa är det verkligen inte svårt att hitta de små guldkornen.




Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Håller med dig gällande daggkåpan, först hade mitt enda exemplar en undanskymd plats och nu har jag utökat den både här och där. Fin i färgen och ljuvlig i buketter.
  Le och ha en skön dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Och hittar man inget för stunden kan man ställa sig framför spegeln och tvångsle några sekunder - så kommer det alldeles snart dyka upp något bara för att du helt plötsleig blev på bättre humör. Så japp, le är bäst!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin stol/fåtölj! Ja, daggkåpan är skir och fin. :-)

  SvaraRadera
 4. Om jag inte har något att le för så kan man ändå le för det är mycket trevligare än att känna att mungiporna hänger neråt. :-D

  SvaraRadera
 5. Fint med Daggkåpan! Och korgstolen... så snygg!! Glömde säga det, det var ju så mycket annat som sades hihi;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails