måndag 11 november 2013

Julklappstips till den som älskar att baka!Nu är det endast 6 veckor kvar till jul och det börjar bli hög tid att kolla upp adventsljusstakar och planera julklappar. Det är inte alltid det lättaste att hitta julklappar till familjen, släkten, vänner eller vem det nu kan vara. 
Jag har tagit fram lite julklappstips i webbutiken indelat efter barn, henne, honom, mor/far samt "gå bort"-present. Här ska ni få ytterligare lite tips och den här gången till den som älskar att baka. Har du en familjemedlem eller arbetskompis som brukar bjuda på goda fikabröd är det kanske värt att uppmuntra henne/honom så att du, även i framtiden, blir bjuden på godsaker.


Detta lilla bakningskit är en perfekt julklapp om du har ett barn som älskar att vara med i köket. Förutom en fin plåtask (som man kan använda som kakburk om man vill) finns även muffinsformar, tårtljus samt sprits. Baka cupcakes tillsammans och låt barnen dekorera efter egen fantasi!Missa inte heller att vi har fina kakformar i webbutiken. 


En receptbok är också ett julklappstips till den bakintresserade. Eller är det kanske så att det är du som är en mästare på att baka och ständigt får frågor från vännerna på recept. Varför inte skriva ner dina favoritrecept och ge boken ifylld?


Tårtfaten som vi fick in från Miss Étoile för ett par veckor blev en storsäljare direkt! Nu är det en ny leverans på väg in. De finns i två storlekar i tre färger; grön, rosa och gul.
Vem vill inte vara snygg i köket? Här har vi ett köksförkläde från Lisbeth Dahl som verkligen kan det där med glitter och glamour.


4 kommentarer:

 1. Oj så mycket fint du visar sen jag hoppade in här sist. Ha en skön start på veckan! Kram

  SvaraRadera
 2. En kanonpresent verkligen. Önskar dig nu en fin fin vecka, kram från Maria

  SvaraRadera
 3. så mycket fint.
  Ha en fin dag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails