fredag 27 december 2013

Längtan...Det är samma sak varje år. Så snart julen är firad kommer längtan efter våren, trädgården och värmen.  Och så även detta år... 

Maken frossar i trädgårdstidningar och jag har tagit fram det stora skiss-blocket. Jag blickar tillbaka på alla foton från föregående trädgårdsår och suktar efter alla grönskande bilder. Längtan växer sig starkare för varje bild. 
Men än är det lång tid till våren gör entre och med tanke på det milda vädret känns det knappt som att vintern har börjat så det är bara att acceptera att vi får vänta ett tag till med trädgårdsprojekten. Men, nu kan vi i alla fall glädjas åt att det blir ljusare och ljusare för varje vecka. Det är något som gör mig riktigt lycklig!


7 kommentarer:

 1. Har det redan börjat för dig? Jag är inte riktigt där ännu, men det kommer - garanterat :) God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du haft en mysig jul. Och visst känner jag igen mig i att längta ut i trädgården, nu när jag har en ny tomt mm känns det extra spännande att se vad som händer.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Regnet öser ner utanför fönstret och jag vill att det ska bli vår, nu när det inte vill komma någon snö. Jag har börjat samla lite inspiration till trädgården på min pinterestsida. Ha en fortsatt skön helg. Anita

  SvaraRadera
 4. Så vacker bild! Längtan är stor nu, och jag hoppas ljuset kommer fort, idag har det regnat på tvären hela dagen. Tror jag ska trycka ner några tulpanlökar i morgon:)
  God fortsättning
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jag håller med! Ja, kanske inte det där med trädgården, för den blir det nog aldrig nånting med här hos oss... Men ljuset, åh vad skönt att det snart är tillbaka!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Jodå, skulle inte vara helt fel att få sätta igång! :-)

  SvaraRadera
 7. Mmm ja visst vore det skönt att få ge sig ut i trädgården, fast jag vill nog gärna ha lite snö först.
  Må gott
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails