lördag 4 januari 2014

Nytt år och nya tag...


Ja, då var nyårsfirandet över för denna gång och nu har den bästa känslan utav alla infunnit sig; det vill säga känslan av nystart. Jag älskar verkligen den här tiden på året och nu är det många nya mål och drömmar som sätts på papper!

Trots mycket jobb både med rean och inventeringen så blev det nyårsfirande i år också. Ett riktigt trevligt sådant dessutom! Vi blev 8 st till bords och vi hann äta en massa mat, smälla raketer och skåla ett antal gånger innan klockan slog sina tolv slag. 


Maten förbereds...


...och som start blev det denna förrätt. Att våra gäster även hade med sig gåslever gjorde inte saken sämre. Det blev med andra ord en förrätt på 4 små rätter vilket blev en perfekt start på kvällen.

Det här var en kväll/natt som gick i rekordfart och det måste väl ändå betyda att det var riktigt trevligt!Men nu är det som sagt var ett nytt år och nya tag. Som första renoveringsprojekt tar vi oss ann köket som ska få vitt kakel. Givetvis ska ni få se mer bilder på detta senare!


4 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig med. Vilken härlig kväll ni verkar haft. Det hade även vi och det är något speciellt med nystarten på året.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk förrätt! Ser väldigt spännande ut. Riktig god fortsättning, fina du. Kramar

  SvaraRadera
 3. Gott nytt 2014....!!!

  Ha en trevlig trettondagsafton...!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina bilder!! De inspirerade mig massor nu, ja du ska se hur här ser ut... pjuh;)
  Kul med köket, ni är verkligen superduktiga båda två som driver projekten framåt! Kul med så stor förändring:)

  Vi hörs och ses:)
  Varm kram Milla

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails