torsdag 20 februari 2014

Resa med barn


Det här med att resa med barn berikar semestern ytterligare. Det är så mycket saker som vi vuxna aldrig lägger märke till eller uppskattar. Jag själv såg fram emot till vi var framme i vårt hus men för barnen började äventyret redan på flygplatsen då vi skulle ta rulltrapporna. Dottern fnissade och glömde helt bort pirret inför flygresan. Och sonen kunde som vanligt inte stå still utan måste undersöka hur många gånger man kan springa upp och ner för den där rulltrappan innan man är uppe eller innan man krockar med någon annan...

Man kan tro att barnen aldrig åkt rulltrappa tidigare...


Men så måste vi lämna den där rulltrappan för att hinna i tid till flyget. Dottern blir pirrig igen och då det är dags för start fnittrar hon så högt så hon överröstar flygplanets motorer. Att vi sedan landade vid midnatt och hade en timmes bilfärd framför oss var inget som bekymrade barnen. Varje minut var ett äventyr och då vi kom fram till vårt hus ville de äta mat och ha kuddkrig.


Dagarna fortsatte sedan i poolen. Från morgon till kväll, och då vi tvingade in dem på kvällen fortsatte de att bada i badkaret inomhus. Dottern var nog mer under ytan än ovanför och sonen hade verkligen bestämt sig för att lära sig att simma. Den där bestämda och koncentrerade blicken byttes efter några dagar ut till en blick som utstrålade lycka. Han hade lärt sig att simma!!!
Det var resan från barnens synvinkel. Snart får ni se vår Spanienresa från min och makens synvinkel!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails