söndag 13 april 2014

Godis och vårblommor...Inspirations Fabriken är igång igen och därmed också söndagsbilden. Idag får det dock bli en bild som jag tog förra året några dagar innan påsk. Men eftersom det passar så bra in på just denna vecka får det bli en repris på denna bild. För nu är det färgglatt i detta hem i form utav godis och vårblommor. Är det påskvecka så är det!

5 kommentarer:

 1. Visst är det kul att fabriken är igång igen :) Härlig blogg du har! Hit återkommer jag gärna!
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig bild med underbara vårfärger i. Jag tror att jag ska kika in på Fabriken. Kram Anita

  SvaraRadera
 3. Härlig bild, godis för både öga & mun! :-)

  SvaraRadera
 4. Tack för en inspirerande och härlig blogg! Vi har ett gammalt 30-tals hus som vi håller på och renoverar och har kommit fram till den svåra fönster-frågan. Ska vi renovera de befintliga och charmiga, men väldigt slitna fönsterna eller byta till nya, det är frågan vi klurar på. Jag kom och tänka på din fantastiskt fina fönster, dem är väl nya? Tänkte höra vad ni haft för fönsterleverantör? Tack på förhand och ha en fortsatt fin dag! Med vänlig hälsning Victoria i Skaraborg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Victoria,
   Vi funderade också på om vi skulle renovera våra befintliga fönster eller om vi skulle köpa helt nya. Vi kände dock att våra gamla fönster var i ett alltför dåligt skick så det skulle bli alldeles för mycket jobb.
   Istället köpte vi fönster från Tanums fönster, vilka vi är riktigt riktigt nöjd med. Vi har genomgående spröjs samt fönsterhake (vet inte det riktiga namnet) för att få en gammaldags känsla.
   Hör gärna av dig igen om du har någon fundering!
   Glad Påsk!
   /Jenny

   Radera

Related Posts with Thumbnails