måndag 21 juli 2014

Drivbänk av tegelFör några dagar sedan hade vi besök utav mina kära föräldrar och påbörjade då jobbet med vår andra drivbänk. Vår plan är att ha två drivbänkar framför vårt hus och en bred trappa mellan dem ner till gräsmattan.

Förarbetet är, som alltid, det som tar längst tid. Min man vill aldrig ha mig med i den typ av jobb då jag nog är världens sämsta på förarbete... Här står jag på balkongen och ser ner på terrassen och drivbänk(arna). Två flitiga arbetsmyror är redo att sätta igång murningsarbetet!


Det är inte bara jag som håller mig undan då det är dags för förarbete. När väl det roliga jobbet började kom barnen springande och ville vara med!


En bra bit på väg ser det ut så här och förhoppningsvis kommer vi känna oss nöjda när vi är färdiga. Det är lite pyssel kvar men givetvis ska ni få se det färdiga resultatet sedan.Jag är glad att vi hann göra detta innan hettan kom för nu blir det inte lika mycket gjort... Vi  gör det nödvändiga jobbet med webbutikerna och varvar det med badutflykter, det är ungefär vad vi orkar med just nu.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails