måndag 14 juli 2014

Enjoy Candles

Det händer så mycket roligt i butiken just nu. Det kommer leveranser varje vecka med massor utav fint och förra veckan kunde vi dessutom välkomna en ny leverantör till vår webbutik.
Den här gången handlar det om Enjoy Candles med deras handgjorda vaxljus med LED-lampor. Jag har sneglat på dessa ljus en längre tid och tyckt att de skulle passa perfekt i vårt sortiment men som alltid är det lite nervöst med nya leverantörer. Är produkten lika fin i verkligheten som på bild? Hur kommer samarbetet med den nya leverantören att bli?

Jag känner mig redan trygg och supernöjd både med produkterna och leverantören så allt känns helrätt.Dessa ljus är alltså handgjorda vaxljus med 3 st LED-lampor i. De se otroligt naturtrogna ut då inget ljus är det andra likt och då det har ett vackert flammande sken.

Ljusen brinner 450 timmar på endast 2 AA batterier och det är 10 års garanti på LED tekniken. Dessutom finns det en timer på ljusen. Sätt timern på t ex kl 17 i 6 timmar, då tänder ljuset sig själv varje dag kl 17 och släcker sig efter 6 timmar. På så sätt kan du komma hem till levande ljus efter jobbet!Ljusen går att använda året om. Givetvis passar de att ha den mörka årstiden men är även lika fina i trädgården, på terrassen, i båten eller i sommarhuset under vår och sommar (inga sommarvindar kan blåsa ut dessa ljus!).

Dessa ljus är dessutom perfekt om man har barn och husdjur då det inte är någon brandrisk. De är exempelvis mycket populära i barnrum som nattlampa.
Tack vare att det inte finns någon brandrisk är de även perfekta att ha som bordsdekorationer. Sätt dem tätt intill blommor, vimplar, mossa, granris etc.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails