tisdag 15 juli 2014

Härön

Härön ligger vid Tjörn och sundet mellan dem är riktigt smalt och trafikerad utav båtar. 


På somrarna samlar jag på smultronställen och härliga minnen som jag kan leva på långt in på vintern. Att åka runt till nya platser är bland det mysigaste jag vet. Ibland är det korta utflykter alldeles i närheten och ibland beger vi oss lite längre bort. 

Jag har precis tömt kameran på semesterbilder från diverse utflykter. Väl värt att visa är vår dagsutflykt till Härön som vi gjorde för ett par veckor sedan och som visade sig vara en riktigt pärla. 
Jag är väldigt svag för skärgården här på västkusten med alla vackra trähus med små underbara trädgårdar.Som så många andra öar var Härön fri från bilar och det var helt underbart att strosa runt på dessa små vägar. Barnen hade givetvis sikte på badklipporna medan vi vuxna nog tyckte att höjdpunkten var lunchen på Magasinet (rekommenderas verkligen).Det sägs att den 30-gradiga värmen är på väg tillbaka så vi rustar oss för nya utflykter och förhoppningsvis nya smultronställen att besöka.

1 kommentar:

  1. Så underbart det ser ut! Vi ska till Göteborg och Liseberg nästa vecka och skulle gärna ta några extra dagar i Bohuslän. Några tips på vart vi ska ta vägen?

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails