måndag 18 augusti 2014

FormexFörra veckan var vi på Formex och inspirerades och spanade efter små guldkorn. Det ger en enorm kick att gå på mässa och jag och min man pratade om webbutiken oavbrutet i tre dagar. Nu har vi inte bara hittat nya leverantörer och knutit kontakter utan även planerat upp hela hösten och vinter med kampanjer och andra roliga aktiviteter. 


Vi var på mässan i tre dagar så vi hann gå runt i lugn och ro. Stannade till hos våra leverantörer och i och med att vi endast haft mailkontakt med några utav dem var det riktigt roligt att få ses på riktigt. Bland annat träffade vi Sophie på Enjoy Candles som ju var exakt så trevlig som vi hade föreställt oss. Vi tog hennes ljus i somras och trots den ljusa årstiden har det sålts riktigt många ljus. De är otroligt verklighetstrogna och nästa leverans kommer vi få in ljusen i fler färger.Ett annat, väldigt kärt besök, var när vi träffade Anna på Shyness. Vi har ju haft Shyness i några år nu och jag kan fortfarande fascineras över hur genomtänkt varje liten detalj är i hennes kollektioner. Montern var så fin, och det är nästan så att det börjar komma lite jullängtan...
En riktigt glad överraskning var att vi hittade en ny leverantör utav glasburkar med kran. De som vi fick in tidigare i somras sålde slut på endast några timmar och kommer inte in förrän till nästa vår. På dessa burkar behöver vi endast vänta till september så de blir perfekta till höstens och vinterns fester och kalas. 


Dessutom får vi in glasburkar med färgglada lock. Dessa har jag suktat efter länge då jag surfat runt på  amerikanska bröllopssidor och inspirerats. Både dessa glasburkar och dryckesbehållaren på bilden ovan är äkta Ball Mason Jar från USA. Är så otroligt glad för detta!Fler nyheter väntas in men mer om det framöver!

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder....älskar saft tunnan med kran och burkarna med sugrör.....så läckra....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina! :-) Är så glad för denna leverantör.

   Ha en fin dag!
   /Jenny

   Radera
 2. Så roligt att se vad det blev för inköp! Och ja jag kan tänka mig att ni pratade butik i dagarna tre hihi, det går ju liksom inte att tänka på annat än inredning där uppe och oj vad gott det gjorde:) Så synd att jag missade Syness... får bli nästa gång!

  Stor kram till hela familjem <3 så ses vi snart igen (ska kolla den 3:e... så roligt!!!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man kan ju inte bli annat än inspirerad där. Det var så kul att vi träffades flera gånger också. Du ger, som vanligt, så mycket energi!!!

   Kolla upp den 3:e, du är varmt välkommen!!!

   Kram

   Radera

Related Posts with Thumbnails