onsdag 12 november 2014

Juldukning med pom pomsJag har gjort en liten juldukning med pompoms, mossa och tända ljus. En dukning som kanske skulle kunna passa på exempelvis en adventsbjudning.Vi har underbara pom poms i form utav julgranar från Madam Stoltz. Dessa granar går att ställa, som synes på bilden, men går även att hänga upp då de har ett snöre (går att gömma undan om man vill ha den stående). 
Dessa granar går att använda på så många olika sätt. Ha dem exempelvis hängandes i granen, ställ i grupp som stilleben eller använd dem som placeringskort i en dukning.Här ser ni ministorleken utav Pom pom "blomma" som vi fick in i slutet av förra veckan. De har sålt galet bra och jag får snart skicka iväg en till beställning. En perfekt storlek om man vill ha dem med i en dukning!


I mitten av bordet har jag två storlekar utav det vita tårtfatet. Det stora tårtfatet har en bädd utav mossa för att få lite grönska i dukningen. Dessutom har jag även den vita renen samt de underbara granarna i betong.
Det lilla tårtfatet får agera som ljusfat den här gången.


Här ser ni den söta ljuslyktan från Bloomingville med de dekorativa snöflingorna som lyser så fint. Ljus och lyktor kan man verkligen inte få för mycket utav så här års!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails