onsdag 10 december 2014

Julklappsinslagning


Så var det dags för ännu en ny arbetsdag även om den var väldigt svårstartad. Nattens oväder gjorde att det inte blev många timmars sömn men det känns ändå som en tröst att det nu endast är 1,5 vecka kvar till lite julledighet. Då ska vi definitivt inte ha någon väckarklocka som väsnas kl 6 på morgonen...

Med tanke på att det inte är så många dagar kvar till jul är jag nu i full gång med julklapparna. Jag körde ett race på nätet i helgen och är nu färdig med själva julklappsinköpen. Nu återstår bara det roliga: julklappsinslagningen!!!De första paketen fick brunt omslagspapper med detaljer i svart, vitt och grönt. Paketkortet på bilden ovan finns i webbutiken och är en utav dagens nyheter. De finns i olika budskap och passar finfint så här till jul.


Washi tejp används flitigt i det här hemmet. Mest utav barnen men då det kommer till inslagningar av paket plockar jag gärna fram de olika dekorationstejperna. 


Och så pom poms... vad skulle jag göra utan pom poms :-) Dessa pappersdekorationer passar till det mesta och så även till snygga paket. 


Nu väntar några timmars jobb innan det är dags för årets andra Lucia-uppvisning. Och så får vi hoppas att vindarna lugnar ner sig något så att man får sova om nätterna och utomhusgranen får vara i stående läge istället för liggande som den är nu... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails