onsdag 25 november 2015

Ny leverantör: NordalVi har nöjet att välkomna Nordal som ny leverantör till vår webbutik. Nordal är ett danskt varumärke som har många vackra produkter inom heminredning.
Vi har nu fått vår första leverans och är riktigt nöjda med kvalitén på produkterna. Det är alltid lite nervöst innan man fått sin första leverans!

Glasen på bilden ovan såldes slut inom ett par dagar men finns nu på lager igen. 

Dessutom har vi fått in en otroligt vackert adventsljusstake (det finns endast 1 exemplar kvar nu). I helgen är det äntligen första advent! Veckorna rullar på riktigt snabbt just nu.

Den här söta skålen är ju otroligt fin att ha ståendes framme med lite julnötter i. Eller varför inte fylla skålen och ge bort som present på glöggmingel, adventsfikat eller julfesten?!

Vackra och praktiska köksredskap som är fina att ha ståendes framme i köket. Kanske ett julklappstips till den som älskar att laga mat?

Och vi är så glada över att ha fått hem fler färger på paraplyer. Paraplyer har varit en storsäljare i många år och ser ut att fortsätta i samma spår. Vacker detalj att ha denna regniga och gråa årstid!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails