torsdag 17 mars 2016

Växthus för lastpallarVi välkomnar svenska Affari som ny leverantör i vår webbutik och känner oss mer än nöjda med vår första leverans. 

På bilden ovan ser ni ett helt fantastiskt fint växthus som finns att beställa i två storlekar. Växthuset har öppen botten och är anpassat för pallkragar med måtten 60x80cm eller 80x120cm. Mer information om växthusen finns att läsa här>>

Dessutom har trädgårdssortimentet utökats med krukor. Vi har fått in fantastiskt fina rottingkrukor i olika storlekar. De har gått åt som smör de första dagarna men vi får snart in fler i webbutiken.Visserligen börjar det bli ljusare om dagarna men ljusslingor är ändå väldigt användbara. Dessa tunna ljusslingor med små LED-lampor är väldigt fina i en dukning eller som stilleben. Finns som silverfärgad samt i koppar.
En enkel och mycket vacker glasvas hör också till veckans nyheter. Sätt i grupp med andra glasvaser eller ha den ståendes i all sin enkelhet. Perfekt nu när vi snart kan gå ut och plocka vårblommor!

Sista nyheten i denna leverans är denna vackra glaskanna. Fin att ha ståendes framme både på festbordet som till vardags.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails