måndag 17 oktober 2016

Massor av fint från AffariNu är samtliga produkter från vår senaste sändning från Affari inlagda i webbutiken. Så mycket fint och jag är så glad att vi tog in Affari som leverantör för ett halvår sedan!

Vi har fått in ett väldigt vackert porslin som är lika fin till vardags som till festdukningen. Finns just nu som mattallrik och som assiett men framöver får vi in fler delar av denna servis.
Vi har fått in en ny modell av glasburk med tappkran. Den är tillverkad av återvunnet glas och rymmer 6 liter. I och med denna har vi nu elva olika glasburkar med kran i vårt sortiment.

Den har varit slut ett tag men finns nu återigen på lager: det fina setet med jutesnöre, hållare och sax. Fin att ha ståendes framme och en bra present till den trädgårdsintresserade.

Dessa utsöta glasbehållare kan man fylla med vatten och sticka ner i en kruka så får växten sakta med säkert det vatten den behöver. Lika vacker som praktisk med andra ord!
I webbutiken har vi nu fem olika modeller av dessa blomvattnare, samtliga modeller finns att se här>>


Sist men absolut inte minst är rottingkrukorna som vi har från Affari. De är en riktigt storsäljare och är perfekta att ha ute i trädgården med en vacker vinterväxt nu när vinterkylan börjar komma. Följ oss på Instagram: @minhemlangtanInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails