onsdag 1 november 2017

OktoberbilderVi har gått in i november och lämnar ett vackert men ganska regnigt oktober bakom oss. Här kommer en liten månadssummering från vårt Instagram ( @minhemlangtan ).Det har inte varit något vidare äppelår i år men ett utav våra träd "Belle de Boskoop" gav oss iallafall en hyfsad skörd. Skönt på sätt och vis att inte behöva plocka upp massvis med äpplen från gräsmattan hela hösten. Vi försöker ta tillvara på våra äpplen men ger alla äppelträd en bra skörd så är det väldigt svårt att hinna med.
Förutom produktbilder så blir det mest trädgård- och naturbilder på Instagram. Det är där mitt hjärta slår några extra slag. Naturen är som ett levande konstverk och jag har väldigt svårt att INTE ta bilder när jag är utomhus.
Några dagar bjöd på så pass fint väder så att terrassdörren kunde stå öppen på dagen. Vet att jag kommer sakna det här väldigt mycket på vinterhalvåret så det gäller att njuta fullt ut nu.
Årets sista Dahlior blev en bukett till några vänner. Nästa år ska vi ha ännu fler Dahliasorter i vår trädgård. Så tacksam växt som blommar om och om igen. 
Så plötsligt kom det några riktigt kalla nätter och vi vaknade till frost. Väldigt vackert men lite panik över att vi ännu inte hunnit ta in alla växter. Samma sak varje höst... det är svårt att hinna med allting och att vinterstäda trädgården har aldrig varit min favorit. Då är det betydligt roligare att ställa fram allting på våren! :-)Som sagt var, det är vackert med frost. Mitt sällskap på morgonpromenaderna...Några dagar innan vi till slut fick in alla krukväxter. Nu är det dags att göra vinterfint på terrassen.
Månaden avslutades med en magisk kväll i vackra Göteborg. Tanken var att koppla bort jobbet helt för en dag men idéerna flödade och kvällen slutade med nya arbetsprojekt och många framtidsdrömmar för webbutiken

Följ oss på Instagram:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails