tisdag 14 november 2017

Skapa ett julfint hem - rustik stilOm drygt två veckor är det första advent och det börjar kännas att julen närmar sig. Vi kommer nu att fokusera mycket på jul och nyår här på bloggen och givetvis även i webbutiken.

Mitt första tips på att göra ett julfint hem är att pynta med mycket växter och annat från naturen. Där får man en riktigt fin bas som man sedan kan bygga vidare på efter smak. Vissa tycker att röda juldekorationer är ett måste medan andra vill ha en mer sparsmakad stil.
I det här blogginlägget kommer vi att visa en mer rustik julstil med mycket inslag av naturen, rotting och säckväv
Låt barnen vara med och julpynta hemmet. De kan klippa ut snöflingor i papper och fästa på fönstret. Alternativt finns det färdiga klistermärken i form av snöflingor att sätta upp på fönstret (och som sedan är lätt att ta ned när man vill det).

En vacker och enkel paketinslagning där kraftpapper, vitt presentsnöre och en liten grankvist räcker väldigt långt. 
Duka fint till julmiddagen med granris, kottar, pepparkakor, ljus och vackra placeringskort.  Dessa placeringskort säljs i 10-pack och kostar 35kr.

Det är klart att man ska ha ballonger på julafton! Fyll ballongerna med helium och det blir extra festligt. Dessa ballonger med snöflingor i säljs 5-pack och kostar 40kr.

Riktigt fint är det också att ha julgranen ståendes i en rottingkorg/kruka som på bilden. Extra bra känns det också att kunna använda sig utav sådant som inte behöver ställas in i förrådet så fort julen är förbi utan kan användas året runt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails