fredag 15 december 2017

Festdekoration till nyårsafton



Året börjar närma sig sitt slut och vi går därmed med raska kliv mot nyårsafton. Överraska dina gäster med en stämningsfull festdukning samt detaljerna med det lilla extra. Är det någon högtid som man ska gå all-in på glitter och glamour så är det just nyårsafton!




Silver- och gulddetaljer kan med fördel kombineras och en nyårsdukning ska gärna bada i konfetti, glitter och god mat & dryck.




Det är väldigt populärt att ha en drinkvagn i sitt hem och är man lyckligt lottad att ha en sådan ska den givetvis dekoreras lite extra inför nyårsafton. Ställ fram glas, sugrör, cocktail shaker, ishink m.m. så kan dina gäster servera sig själva.



Förutom konfetti är ballonger en riktigt fin detalj på nyårsafton. Vi har ett stort utbud av ballonger och jag vill tipsa lite extra om ballongerna på bilden ovan. I en förpackning finns 30 ballonger i vitt, silver och guld. Fyll gärna dina ballonger med helium och dekorera dem med ett fint presentsnöre.






Photo Booth-set är en riktigt rolig detalj på festen. Fotograferas ihop med dina vänner och du har roliga minnen kvar från er fest. 




I webbutiken finner du all festdekoration du behöver för nyårsafton.









SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails