onsdag 6 december 2017

Tjuvtitt på Bloomingville´s vår- och sommarkollektionBloomingville har släppt sin nya vår- och sommarkatalog. Katalogen ger en lyxig känsla som kombinerar Art Deco-trenden med härliga vårfärger. Velour, pärlemor, mässing, djärva färgkombinationer och härliga mönster är några detaljer som återkommer i den vackra katalogen.
Kollektionen handlar mycket om färger som kombineras med den naturliga looken. Växter har en stor del i inredningen både som krukväxter samt som mönster. 
De mattrosa nyanserna har en stor del och blandas gärna med andra detaljer som är ton-i-ton. 

Det är inte bara rosa som är ett återkommande tema i vårkollektioner utan även blått i olika nyanser. Vill du ha en naturlig stil så är det vackert att blanda blått, grått med naturmaterial. Men blått passar lika bra till den mer lyxiga stilen då den är en väldigt bra kompis med material som mässing och marmor.
Vår- och sommarkollektion betyder också att vi har massor av utomhusinredning att gotta oss i. Möbler som passar lika bra inomhus som utomhus, lyktor olika material, krukor i olika höjder, härliga hängmattor och mycket mycket mer är något som vi har att se fram emot bland vårnyheterna.
Och Bloomingville fortsätter med sin fantastiskt söta barnkollektion. Vi kommer att utöka vårt barnrumssortiment både för de mindre samt lite större barnen.


SparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails